Фолк примата Глория понесе най-голямото си унижение в кариерата, след

...
Фолк примата Глория понесе най-голямото си унижение в кариерата, след
Коментари Харесай

Глория мачка закона, а после реве от Covid-19

Фолк примата Глория понесе най-голямото си оскърбление в кариерата, откакто стана ясно, че дни преди да ревне, че е лепнала ковида е била на присъединяване, макар възбраните за каквито и да е обществени изяви в страната. В случая тя забавлявала гостите на първокласен хотел край Пловдив в навечерието на 25-и декември.

С началото на 2021-а русенката безусловно изплака болката си от нездравословното положение, в което се намира, а изводът кой е отговорен за следствията е повече от явен. Високопарната Гло е предпочела да прибере четирицифрения си хонорар, който обаче към този момент й коства прескъпо и най-вероятно съжалява за безумната си договорка.

От фрагменти в обществените мрежи се вижда, че макар възбраните за празнични стратегии, в ресторанта на хотела има тържество, а основно настоящо лице е фолк звездата Гло. Дансингът е цялостен, а дистанцията – скъсена, демонстрират фрагментите. Само седмица след присъединяване си, изпълнителката разгласи сама в обществените мрежи, че е инфектирана с COVID–19. А изводът е, че по тази причина е отговорна само тя и наглостта й да пренебрегне строгите ограничения, които държавното управление взе по-рано.

Областният шеф на Пловдив Дани Каназирева разяснява пред Bulgaria On Air, че здравните управляващи ще се заемат със случая, а ден преди присъединяване на певицата - в хотела е имало инспекция. "Искам да отбележа, че още на 24 декември е направена инспекция, дадени са наставления за съблюдаване на заповедта на министъра, по отношение на работното време и вероятния потенциал. Оттук нататък РЗИ следва да изследва контактните лица, само че за успокоение и на хората от личния състав, както и на самите поданици на самото място, ще пожелаваме лист на клиентите, и ще се подхващат нужните дейности ", добави Дани Каназирева пред телевизия България Он Еър.

От хотела обясниха, че ще разясняват случая в първия работен ден от годината. Говорителят на фолк певицата Глория също отхвърли да разяснява случая.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР