Фолк певиците Галена и ДесиСлава за пореден път показаха, че

...
Фолк певиците Галена и ДесиСлава за пореден път показаха, че
Коментари Харесай

Галена и ДесиСлава спасяват потрошено момче

Фолк певиците Галена и ДесиСлава за следващ път демонстрираха, че имат златни сърца. Двете изпълнителки оказват помощ за набирането на средства за интервенцията на 28-годишния Николай Чолаков, чийто живот се трансформира след тежка злополука. Галена и Десислава одобряват да пеят благотворително довечера в Шумен, а цената за входа е 15 лева Изпълнителките са се отказали от хонорарите си, в интерес на болното момче, като приходите от билетите също ще бъдат ориентирани към дарителските сметки за интервенцията му.

Младежът катастрофира грубо предишния октомври край автомагистрала „ Хемус” край Девня. Изпада в кома, има тежка рана на главата и е превозен за лекуване в няколко лечебни заведения у нас.

След това е изпратен в лечебно заведение в Турция, а сега е в шуменската болница, написа „ България днес”.
За да се възвърне му е нужна скъпоструваща интервенция на стойност над 35 000 евро. Мечтата му е още веднъж да стане пълностоен човек и да проходи.
Историята доближава до Галена и ДесиСлава, които взимат драговолно идеята. Двете популяризират историята за тежката орис на Ники и даже пробват да намерят спомагателни средства.

От „ Пайнер” разясняват, че изпълнителките не оказват помощ за първи път за благотворителни дела и откровено се надяват, че и този път хората ще отворят сърцата си и ще оказват помощ. Между двете изпълнителки царува дългогодишно другарство, макар че преди години се оказаха обвързани с един и същи мъж.

ДесиСлава бе омъжена за малко за предприемача Галин Атанасов, който обаче се разведе с нея, с цел да се събере с приятелката й Галена, от която към този момент има две деца. Вместо да враждуват, двете певици се сближиха и станаха първи приятелки, каквито са и до през днешния ден.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР