Фолк певицата Теди Александрова представи новия си проект От София

...
Фолк певицата Теди Александрова представи новия си проект От София
Коментари Харесай

Теди Александрова пак „спука гумите“ на колежките си

Фолк певицата Теди Александрова показа новия си план „ От София до Банско “ в колаборация с Adnan Beats, Game Over и Nasi.

Парчето и видеото към него се радват на голям интерес от страна на многочислените почитатели на певицата. Този факт по никакъв начин не се нрави на нейните колежки, които се пробваха да провалят предходното й парче „ Корабът майка “.

„ Доброжелатели “ непрекъснато рапортуваха видеото в You tube за възрастово ограничаване в гледането. Въпреки тези несполучливи напъни песента се наложи като цялостен шлагер. За това приказват реакциите на феновете на Теди по време на нейната изява на концерта по случай рождения ден на „ Планета “ ТВ в Пловдив. Те пяха с цялостно гърло дружно с изпълнителката. В последно време Александрова е затрупана от задължения и има участия в цялата страна съвсем всяка вечер.

Песента й „ От София до Банско “ е следващият шлагер в репертоара на Теди и подарък за най-верните й почитатели. „ Браво, Теди! С това парче съумя за следващ път да „ спукаш гумите “ на колежките си “, ликуват фенове на певицата в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР