Фолк певицата Теди Александрова получи изненадващо предложение за брак от

...
Фолк певицата Теди Александрова получи изненадващо предложение за брак от
Коментари Харесай

Страда ли Стораро? Теди Александрова получи предложение за б...

Фолк певицата Теди Александрова получи изненадващо предложение за брак от собствен сътрудник и не става въпрос за някогашната й половинка Емрах Стораро. Изпълнителката на " Чалга пеперудки " от дълго време е загърбила тази тръпка, а в този момент на колене й падне един от най-хубавите другари на синът на Тони Стораро. 

Младият реализатор се осмели да падне на колене пред колежката си с пръстен в ръка и да я помоли да се омъжи за него. Реакцията на Александрова не е за пропускане, още повече, че се отнася до един от правилните другари на някогашния й, с който се разделиха по абсурден метод. 

В последните дни на отминалата си 2022г. Теди Александрова имаше взаимно присъединяване с младия си сътрудник Антонио. В разгара на вечерта той падна на колене с предложение за брак и съумя да изненада русата фолк хала. 

Вместо късото " Да " или " Не ", певицата стартира с ангажименти за сватбата. " Ще имаме ли циганска женитба ", " Нали няма да имаме господари на живота си ", " Нали ще си живеем както единствено ние умеем ", а очевидно Антонио нямаше самообладание да чуе единствено късия отговор. 

Разбира се, всичко това е на смешка, Теди и Антонио са единствено другари, само че той е решил да направи нещо, с което да приповдигне духа на забавляващите се. Надяваме се Теди да не задава толкоз доста въпроси, когато верният човек падне на колене и изиска да му стане жена. В противоположен случай би отказала и най-влюбения мъж, откакто умее толкоз ловко да скапва сантименталния миг. 

Интересното в тази ситуация е, че Антонио беше един от най-верните другари на Емрах Стораро. Теди и Емрах изживяха изпепеляваща обич, само че фамилията на артиста направи всичко допустимо да ги раздели, а двамата направиха обществено притежание цялата си връзка и изговориха доста неща за себе си, за които към днешна дата евентуално съжаляват, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР