Фолк певицата Румяна загина на 30 юли 1999 г. заради

...
Фолк певицата Румяна загина на 30 юли 1999 г. заради
Коментари Харесай

Любовникът убиец на Румяна е щастливо женен: Цели 20 години не е потърсил децата й

Фолк певицата Румяна почина на 30 юли 1999 година поради калпавото шофиране на своя финален другар, само че нейните две деца и оживялото й гадже през днешния ден са щастливо задомени и се радват на свои деца, разбра HotArena.
Преди щерка й Марияна, фамилно гнездо свил синът на певицата. Въпреки музикалната си заложба, 33-годишният Илиян не съумял да направи кариера, само че пък се радва на щастливия си брак и едногодишна дъщеря.
Любимият на фолк легендата – Любо, който я погуби в адската злополука, скоро откакто се отърсил от шока, още веднъж намерил огромната обич и се оженил. Той продължавал кариерата си на музикант по заведенията, а сега се изявявал в кръчми по Черноморието.

Любо обаче изрично отказвал да извършва взаимния им шлагер „ Вечната любов “, макар молбите на нейните почитатели, писа „ Уикенд “.
На починалата си другарка посветил сълзливите балади „ Търся те нощем “ и „ Най-ценният подарък “.
На същата дата, на която Румяна почива, само че след 7 години, си отива от този свят и нейната майка. Възрастната жена по този начин и не съумява да превъзмогне тъгата по неуместно отишлата си щерка.
Когато се случи случаят с Румяна, двете й деца бяха също в колата. Малкият Илиян тогава бе с заплаха за живота, само че съумя да се пребори. По-късно бе открито, че злополуката е единствено и само по виновност на Любо.

Той обаче не лежа в пандиза и се размина с условна присъда и даже не заплати кръвнина на децата й. Марияна и Илиян са безапелационни, че биха му дали прошка, стига той някой ден да им изиска амнистия. На Любо му било неловко да се свърже с тях или да ги огледа в очите…
Марияна и Илиян през днешния ден също са щастливо женени за половинките си и се радват на наследници.
Ето и какво тъкмо се случи на 30 юли 1999 година:
При съдбовния случай на пътя Бургас-София, на километър източно от сливенското село Блатец, „ Фолксваген Голф “-ът на певицата се блъснал челно в микробус „ Фиат Ивеко “. Красивата певица издъхнала на място.

12-годишният й наследник Илиян бил настанен с заплаха за живота. Дъщеря й Марияна също потърпевша тежко.  Катастрофиралият автомобил бил трансфорат в купчина остаряло желязо. Кормилото на лидера било превито на две, моторът влезнал в купето, задните седалки били откъснати….
Оцелелите пасажери незабавно са били откарани с тежки пострадвания в сливенската болница. Най-тежко било положението на 12-годишния наследник на Румяна, който незабавно бил настанен в отделението по анестезиология и реанимация. Малкият Илиян постъпил с тежка черепно-мозъчна травма, с разкъсвания на белия дроб, счупвания на лицевите кости, на краката и ръцете. Сливенските невро-хирурзи направили незабавна животоспасяваща интервенция на 12-годишното момче.

Тя траяла 2 часа, в които лекарите създали трахеотомия, с цел да изкарат кръвта от белите му дробове, които били безусловно раздрани. Две години по дребната от него Марияна се разминала с най-леки последици – фрактура на десния крайник и счупена долна челюст. Краката на виновникът за случая Любо били счупени от бедрата! Според специалистите той оцелява като по знамение.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР