Фолк певицата Роксана ще се жени за трети път. На

...
Фолк певицата Роксана ще се жени за трети път. На
Коментари Харесай

Роксана с трета сватба, шаферките известни певици

Фолк певицата Роксана ще се дами за трети път. На 15 юни ще се врече във честност на предприемачът Неч, а за място на събитието са избрали заведението на Галена и Галин в Арбанаси. 

Шаферките на Роксана са все известни певици, а роклите им към този момент са ушити. 

За свои шаферки Роксана е избрала най-близките си колежки - Емануела, Ариа, Диона, Теди Александрова и Гери-Никол. А събитието ще бъде в заведението на Галена и Галин, защото новият мъж на Роксана и този на колежката й членуват в рокерската група  " Hells Angels ". 

" Това ще ти е трети и финален, другояче те претрепвам ", споделя Неч на Роксана, която наподобява е доста непостоянна във връзките си и бързо се насища на мъжете до себе си. Но нейни другари издават, че за първи път я виждат толкоз щастлива и мощно имат вяра, че най-сетне е намерила същинската обич и индивидът, с който ще остарее. 

Както е добре известно, зад тила си 38-годишната певица има два брака и две момчета. Бизнесменът Неч също има момченце от предходен брак. Именно неговият наследник без да желае ги събрал. Неч живее в Германия и по тази причина обичаната му постоянно е при него дружно с дребния Сашко.

Големият наследник на фолк певицата пък, Даниел, който към този момент е на 23, се усеща очевидно задоволително независим към този момент и също обмисля да направи огромната крачка в живота си, а точно - да се ожени, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР