Фолк певицата Рени развалила годежа си с мистериозния младок, видя

...
Фолк певицата Рени развалила годежа си с мистериозния младок, видя
Коментари Харесай

Рени развали годежа с младока, след като синът й се изнесе,

Фолк певицата Рени развалила годежа си с мистериозния младок, видя HotArena.

Изпълнителката е махнала годежния си пръстен, с който се появи предишния декември за първи път. „ Всеки може да насочи живота си в вярната посока – Напред!!! Не гледайте обратно!!! Не спирайте! “,  написа Рени под кадър, на който се вижда изчезналото диамантено украшение.

На фотографията ясно проличава, че Рени е с загар, а на мястото на пръстена кожата й е по-светла. Според „ Блиц “ Рени се е разделила с мистериозния мъж, с който имаше съвсем едногодишна връзка. Запознати издават, че неговото име е Георги , само че и той съумял да разочарова изпълнителката и тя решила още веднъж да бъде " като птица свободна ".

Вместо да ближе любовни рани, Рени се е отдала на разкрасителни процедури, с които освежава типа си. Очевидци издават, че в последно време много се е подмладила и е съумяла фрапантно да отслабне, а лятото й минало извънредно интензивно с доста участия и пътешестване из цялата страна.

Преди време Рени показа в ефирен ефир, че огромният й наследник не живее при нея. Певицата не скри и какви са аргументите за това.

„ От много дълго време се изнесе от у дома, не живее с мен. Тази тийнейджърска възраст е нещо ужасно, уповавам се да му пристигна акъла и да разбере какво е майката в действителност и какво като майка съм направила и дала за тях. Аз ги обичам безусловно, няма две отзиви. Понякога оставам неразбрана с тази любов и угриженост, която давам. Тийнейджърите не обичат много-много да бъдат следени. Това е най-трудната възраст и като всяка майка и аз се тормозя и се пробвам да го предпазя от нещата, които предстоят “ – описа тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР