Фолк певицата Райна се срамувала от баща си, защото ходил

...
Фолк певицата Райна се срамувала от баща си, защото ходил
Коментари Харесай

Райна разкри дълго пазена семейна тайна: Срамувах се от баща си!

Фолк певицата Райна се срамувала от татко си, тъй като ходил с нея пол участия при започване на кариерата й, разбра HotArena. Това съобщи прочувствена изповед изпълнителката във връзка 30-тата  годишнина на продуцентите си от Пайнер, за която чалга  звездите разкриват непознати до момента истории.

„ Не мога да приказвам за първите 12 години тъй като съм била единствено фен, само че мога за времето, в което съм се трансформирал в това, в което съм през днешния ден. Успехът, който ми донесе първият ми шлагер „ Гасне пламък ”, ме държа три-четири години след появяването на песента. Стигна се до такава степен, че първоначално отхвърлих участия, тъй като желаех да имам подготвен албум, с цел да мога да пускам. Избягвах този миг, тъй като изпитвах толкоз срам, толкоз се притеснявах, че на всички места с мен бяха майка ми и татко ми ",  за първи път разкрива Райна. Постепенно срамът се отмива и певицата осъзнава, че е доста хубаво да работи дружно с татко си, и двамата са дружно на професионалния път към този момент близо две десетилетия.

" И до ден сегашен работя с татко ми, към този момент съвсем 19 години сме компактно дружно, само че към този момент не изпитвам този срам, това терзание. Напротив - усещам се уверена, обикновено, въпреки всичко са минали 19 години. Получих своята убеденост като реализатор и като си спомня за тези години, ме напушва смях ",  прибавя пилето на поп фолка, която доби същинска известност с връзката си с сътрудника си Константин.

Голямата й фантазия след пандемията още веднъж да пътува и да усили броя на страните които е посетила- 34. " Благодарение на всичките тези концерти, които са ми дали опция да направя зад граница като трите ми турнета в Щатите, Канада, Молдова, Германия, Нидерландия, Гърция, Испания, Турция, Македония и къде ли още не, съм съумяла да посетя цели 34 страни. Разбира се не всички са били концерти да кажем. Но половината от тях са били концертни изяви и за благополучие не престават ”,  фолкпевицата представена от „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР