Фолк певицата Райна отмъсти на бившия си с нова песен.

...
Фолк певицата Райна отмъсти на бившия си с нова песен.
Коментари Харесай

Райна громи бившия с нова песен

Фолк певицата Райна отмъсти на някогашния си с нова ария. Изпълнителката възпя любовните си несгоди в новото си парче, видя HotArena.

„ Намери си някъде, където да го хвърлиш това твойто скапано сърце, да не пострадат и други от любовта като мен. " Така стартира новата ария на Райна „ Ще ти мине ”.

По всичко наподобява, че певицата има потребност да си излее възприятията след раздялата с ММА боеца Валери Тюлеков. В сюжета на парчето, героинята на певицата се възмущава от държанието на досегашния й обичан, който тя доста обичала и на който давала голям брой шансове за възобновление на любовта, написа „ България през днешния ден ”.

Но както се случва постоянно в живота, функциите се сменили. Сега досегашната възлюбена на певицата плакал от болежка, а Райна му го прибирала.

Дали става въпрос за ММА боеца Валери Тюлеков, с който пилето на фолка се раздели преди няколко месеца и песента е отдадена на него, не излиза наяве.

Но е изцяло евентуално именно за него да е песента, още повече, че във видеото Райна се изявява и с булчинска рокля, намеквайки за несъстоялата се женитба.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР