Фолк певицата Преслава посвети най-новата си песен на бившия си

...
Фолк певицата Преслава посвети най-новата си песен на бившия си
Коментари Харесай

Преслава с песен за Бирмата

Фолк певицата Преслава посвети най-новата си ария на някогашния си другар и огромна обич Георги Станоев-Бирмата . Хитът се споделя „ Беден в сърцето “ и за негативно време оглави класацията в ютюб, точно поради слуховете, че парчето е писано за Малката Бирма. Това са удостоверили анонимно както от екипа на певицата, по този начин и нейни близки.

Изпълнителката поръчала да й напишат тъкмо подобен текст, с който да срине някогашния си със земята. Феновете й също незабавно разпознаха основния воин в песента. „ Харчи си милионите, надувай се до небето… Я се виж къде пристигна – дъното, и с какви те пипвам. От през днешния ден искам ти единствено, единствено най-хубавото. Същия отпадък до теб да е и да ти съкрати живота “, се пее в „ Беден в сърцето “.

Бирмата и Преслава са разграничени към този момент повече от 5 години, а пайнерката има дете от предприемача Павел Лазаров. Въпреки това, близки до певицата споделят, че постоянно говорела за Станоев, въпреки и с неприятно, а след раздялата им дълго време не могла да се възвърне душевен, написа show.bg.

След Преслава Бирмата смени не една и две моделки, плеймейтки и певици, а предишното лято го арестуваха в Дубай след 1-годишно търсене поради присъединяване в незаконна група.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР