Фолк певицата Преслава най-накрая проговори за операцията на носа, която

...
Фолк певицата Преслава най-накрая проговори за операцията на носа, която
Коментари Харесай

Преслава проговори: Харесвам си носа!

Фолк певицата Преслава най-сетне проговори за интервенцията на носа, която претърпя.

Вече месец това е най-дискутираната тематика от всичките ѝ почитатели, които се чудят за какво въобще певицата се реши на тази смяна. След като претърпя интервенцията, тя бе залята от хиляди въпроси и мнения. Сравниха я с колежката ѝ Галена, даже и с Майкъл Джексън.

След дълго безмълвие певица №1 във фолка проговори в онлайн чат със свои почитатели. Твърди, че го прави поради феновете си, по тази причина дава отговор непосредствено на техни въпроси, а не на публицисти. Тя разкри, че интервенцията ѝ е поради здравословен проблем. Признава, че не е харесвала предходния си тип.

С прегледите, съпътстващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се постанова интервенция. Нямая потребност да ви споделям, че не харесвах формата на остарелия си нос. След като по този начин или другояче трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лекуване, взех решение да съчетая едното с другото, коментира Преслава, като не дава тъкмо пояснение за какъв здравословен проблем приказва.

Певицата е безапелационна, че херасва новия си външен тип и е удовлетворена от резултата.

Изпъпнителката разкрива и друга забавна детайлности. Тя е заличила името Петя от живота си.

Вече съм Преслава във всичките си документи, показва фолк певицата.

Брюнетката приказва и за щерка си Паола. Нейният другар Павел упорствал да я кръстят Преслава. Четири дни преди раждането тя гое убедила да е Паола.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР