Фолк певицата Нелина влезе спешно във ВМА заради пандемията от

...
Фолк певицата Нелина влезе спешно във ВМА заради пандемията от
Коментари Харесай

Нелина влезе във ВМА заради коронавирус

Фолк певицата Нелина влезе незабавно във ВМА поради пандемията от ковид. Изпълнителката постъпила в академията поради подозрения, че е инфектирана с рисковия вариант, научи HotArena.

Звездата бе на отмора в Малайзия предишния месец, където снима куп фотоси. Зад камерата обаче Нелина ходила на всички места с маска и била мощно обезпокоена поради вирусната вълна, която засегнала целия азиатски континент.

При връщането си от Малайзия, певицата се оказала в самолета с много кихащи и кашлящи пасажери, част от които и китайци. Тя се прибрала вкъщи си, само че след няколко дни положението й се влошило и по съвет на персоналния й доктор постъпила във ВМА, поради съмнения, че се е заразила с ковид.

Тя е призната по неотложност, а резултатите й незабавно са изпратени за разбор. За благополучие пробата за ковид е негативен , а певицата към този момент се възвръща, написа " България през днешния ден ".

Друга фолк певица обаче се оказа блокирана в Италия. Адриана, която от години живее там с чужд мъж, оповести по какъв начин си прекарва времето.

„ Спя до обяд, изпивам си кафето и излизам на шопинг и разкрасителни процедури. Супермаркетите са изкупени, няма маски в аптеките. Влаковете се анулират, концертите също. Мия си ръцете непрекъснато и съблюдавам напътствията ”, разкрива певицата, която от години живее покрай Флоренция.

Указания за сигурност даде и екранният доктор Тасев–Наум Шопов — младши. Актьорът, който предходната година приключи медицина, съобщи, че в мрежата има доста спорни данни по отношение на ковид. „ Иска ми се да поговорим по въпроса ”, сподели той в един от видеоблоговете си в обществената мрежа.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР