Фолк певицата Нелина изпрати сина си абитуриент. Изпълнителката не скри

...
Фолк певицата Нелина изпрати сина си абитуриент. Изпълнителката не скри
Коментари Харесай

Нелина подари Бял мерцедес на сина си за бала

Фолк певицата Нелина изпрати сина си зрелостник. Изпълнителката не скри щастието, което я заля точно на 24 май, откакто видя порасналото си момче с костюм на бала му. Тя описа по какъв начин е протекла вечерта на бала на Крис и по какъв начин самата тя е изненадала съучениците му в тази значима и запаметяваща се за тях нощ.

" Честито довеждане докрай, наше прелестно момче! Гордеем се с теб, обичаме те доста и ти желаем всичкото благополучие на света! Бъди здрав, обичан и сбъдни фантазиите си! Попътен вятър в живота ", пожела му Нелина.

Гордата майка описа, че Крис я е помолил да пристигна на бала му като изненада за неговите съученици, които обожават песните й. " Имах присъединяване същия ден и не знаех дали ще мога да се върна. Направих всичко допустимо и отидох да изпея няколко песни за Крис и неговите съученици, които се забавляваха от сърце. Радвам се, че тази година не валя дъжд на 24 май и те съумяха да си създадат фотоси. Този ден е паметен за нас и в никакъв случай няма да се повтори ", разкри тя.

" Поздравихме всички преподаватели по случай 24 май, благодарихме за грижите през годините и всички дружно тропнахме хоро ", разяснява още тя. Гордата майка и Крис алегорично подарили на зрелостниците по един " Бял мерцедес ", а щастливата Нелина получила доста похвали, че не отстъпва по нищо на абитуриентките.

От няколко месеца Крис работи, а след довеждане докрай на междинното си обучение желае да кандидатства бизнес, защото това го влече.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР