Фолк певицата Мария успя да разведе лихварят Мирослав Мерджанов, с

...
Фолк певицата Мария успя да разведе лихварят Мирослав Мерджанов, с
Коментари Харесай

Мара Отварачката разведе Мирослав и остави без кола жена му

Фолк певицата Мария съумя да разведе лихварят Мирослав Мерджанов, с който кара плевел любовен романс от началото на годината. В началото на септември мускулестият мачо е разтурил брака си с русокоската Вая по взаимно единодушие в Софийския областен съд, научи „ Уикенд “.

Според решението на съда Мирослав ще заплаща по 300 лв. прехрана за всяко едно от двете си невръстни деца до навършване на пълнолетието им. За към този момент някогашната брачна половинка и децата остава и фамилното жилище от 312 квадратни метра в тузарския жилищен комплекс със затворен достъп „ ММ “ на Околовръстния път в София.

Раздялата сред Мирослав и брачната половинка му Вая обаче не е предходна без спънки макар, че двамата са разтурили правосъдно брака си по взаимно единодушие. Близки до зарязаната половинка на лихварския необут разкриха, че Мара Отварачката е лишила освен мъжа на Вая, само че и баровски състезателен автомобил, който й бил подарен единствено преди година по случай раждането на второто й дете. Отнетото от зарязаната брачна половинка возило е решено в червен цвят „ Ферари Калифорния “ с падащ таван, модел 2016 година

„ Ферарито се водеше на името на Мирослав, който също има подобен автомобил, единствено че в жълт цвят. Преди към месец лихварят просто прибра колата от гаража на брачната половинка си под претекст, че би трябвало да го прати за механически обзор и промяна на масло и филтри в Гърция. Ферарито обаче е послужило като бартерна договорка на Мирослав – той го е оставил за обмен в софийска автокъща, а против това е получил чисто нов джип „ Мерцедес “ GLE 63, който беше подарен на Мара Отварачката “, споделя непосредствен до някогашната брачна половинка на Мирослав Мерджанов.

Според думите му, защото цената на джипа за Мария била по-висока от оценката на ферарито, той оставил като добавка на автодилъра и безценен дамски часовник „ Картие “ с 18-каратово розово злато. Бижуто също било иззето от „ разжалваната “ Вая. Огорчената някогашна брачна половинка на Мирослав е уверена, че Мара Отварачката стои в дъното на унизителното отношение на бащата на децата й. Нейни другари споделят, че през последния месец Вая посещава постоянно психолог и за малко е приемала лекарства „ Ксанакс “ за утешение.

Русокосата хубавица за повторно в живота си преглъща горчивия хап на любовта. Нейни приятелки разкриват, че преди 3-4 години Вая е била сгодена за милионерския наследник Давид Бонев, правоприемник на металургичния туз Пламен Бонев, чието дружество „ Радомир метал “ се прави оценка на над 200 милиона лв..

„ Вая и Давид дори възнамеряваха сватбата си, когато актрисата Елен Колева се впи в него, завъртя му главата и ги раздели... “, рапортуват приятелките на прясно разведената русокоска. Връзката сред Давид Бонев и Елен Колева, разтурила годежа му с Вая, обаче се оказа краткотрайна. След единствено няколко месеца милионерския правоприемник се залюби с носителката на купата „ Мис България “ за 2015 година Марина Войкова, ожени се за нея, а през 2019 година на двамата им се роди дъщеричка.

Иначе Вая също произлиза от заможно и уважавано семейство. Родителите й стопанисват една от най-реномираните вериги оптики в София. „ Майката и бащата на Вая бяха срещу брака й с Мирослав, който е с улична закваска и се оказаха прави. На него му подхожда тъкмо чалгаджийка с километрично креватно досие, която след 2 години ще го изрита, с цел да хване следващия баламурник “, не крият гнева си към лихварят околните на досегашната му брачна половинка.
Въпреки, че неотдавна се изписва с фамилното име на възлюбения си Мирослав – Мария Мерджанова, фолк миньончето към момента няма брак с лихварят. Желанието на Отварачката обаче е да води до олтара мачото другото лято, двамата влюбени към този момент възнамерявали обилна брачна гала в тузарския комплекс „ Вила Чинка “ в курорта Свети Константин и Елена край Варна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР