Фолк певицата Мария, която уж се оттегли от сцената, не

...
Фолк певицата Мария, която уж се оттегли от сцената, не
Коментари Харесай

Ето кой гушка Мара Отварачката

Фолк певицата Мария, която сякаш се отдръпна от сцената, не стопира да участва в светския живот под най-различна форма. В обществената мрежа ври и кипи от нови и нови фотоси, а една от последните провокира огромния въпрос: "Това ли е новият мъж на Марчето? "

Позата в фрагмента е много красноречива - певицата интимно се е настанила в прегръдката на млад мъж с изписани черти, а в Инстаграм звездата е написала за него My Life и две-три сърчица, видя HotNews. Моментално това препраща към акталния представител на мощния пол до изпълнителката, който тя по този начин интензивно крие от общественото внимание. Уви, обаче ще ви разочароваме, тъй като момчето е следващият коафьор в антуража на заралийката.

on Oct 28, 2020 at 2:42pm PDT

Очевидно Мара Отварачката има нов любим, който да я разкрасява или просто да споделя персоналното й време. Младежът от фотографията е Мартин Гешев и е известен във фризьорските среди. Дали обаче певицата е сменила тандема Цецо Андреев-Момчил Спасов, времето ще покаже. А за какво не да си има нов любим, който да я направлява в инфлуенсърството, към което брюнетката се стреми напоследък.

on Sep 30, 2020 at 1:25am PDT

Напоследък Мария и Мартин са неразделни. Двамата обикалят лъскавите столични заведения за хранене и не пропущат да се покажат в фотоси или къси видеа. Двойката суетно театралничи и се любува на лайковете, които получават от феновете.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР