Фолк певицата Мария изненада мрежата със снимка на пръстен на

...
Фолк певицата Мария изненада мрежата със снимка на пръстен на
Коментари Харесай

Фолк певицата Мария се омъжи за Мирослав Соколов!? Официалната му съпруга: Нямаме развод!

Фолк певицата Мария изненада мрежата със фотография на пръстен на ръката си с думите:

 

„ Споделям ви един доста значим за мен миг. Нашата обич и връзки минаха през доста вълшебни месеци, само че и доста тествания... Очевидно, когато всичко е същинско, идва ред и за това... Не спирайте да вярвате и не спирайте да мечтаете. Обичам те, обич моя! “.

Най-вероятно Мария се е сгодила за мъжа на живота си, както преди време назова Мирослав Соколов.

Според нейни почитатели Отварачката може и да се е омъжила за обичания си, както загатва и самата тя в поста си. Това би било необичайно, тъй като за момента няма информация обичаният на Мария да се е развел.

По последни данни предприемачът към момента е в легален брак със брачната половинка си Вая. „ Нямаме още бракоразвод, не знам за какъв брак сред тях става дума “, разгласи половинката на Мирослав.

Любовта сред Мария и Мирослав стартира преди година, като двамата към този момент живеят под един покрив. Първоначално за тях знаеха единствено най-близките им, след което срещнаха и децата си. Мирослав има две, а Мария една щерка.

Преди по-малко от месец певицата публично се показа в мрежите с семейството на гаджето си, само че след изявление за „ България Днес “ със брачната половинка на Мирослав - Вая, Мария смъкна общите им фотоси и още веднъж си върна семейството Панайотова. С днешна дата вероятността двамата да са се сгодили е изцяло допустима.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР