Фолк певицата Мария е в трепетно очакване на своята сватба

...
Фолк певицата Мария е в трепетно очакване на своята сватба
Коментари Харесай

Ексклузивно! Мария вдига сватба номер 3 - ТАЗИ ВЕЧЕР

Фолк певицата Мария е в трепетно очакване на своята женитба номер 3. Изпълнителката ще каже заветното "Да " на настоящия си обичан - Мирослав Соколов и то още довечера, научи извънредно HotNews. Приготовленията по тайното празненство трескаво текат от дни, като мястото е ясно единствено за поканените. Знае се единствено, че ще е в механа в Драгалевци, а листата с посетители е усърдно селекциониран, тъй като менделсона ще премине в безусловно стеснен фамилен кръг и единствено най-близките на двойката ще са измежду присъстващите посетители.

Мара Отварачката ще стане младоженка за трети път след несполучливите опити да бъде фамилна жена с предприемачите Димитър Андонов и Християн Гущеров. Още в разгара на връзката си с актуалната си половинка Мирослав, пайнерката не скри, че е разкрила мъжа, с който желае да показа живота си. Тогава тя не изключваше вид да се бракува още веднъж и ето, че в този момент новината за менделсон в последния миг идва като гръм от ясно небе. Още повече, че предходните церемонии в живота на изпълнителката са били освен обилни, само че и много шумни, а и медийни.

Днес в обществената мрежа Мара Отварачката по нищо не издава, че ще има сватбено празненство. Публикувала е просто сторита по какъв начин пие утринното си кафе и какво закусва. Очевидно, че желанията й са да резервира тържеството под безспорна секретност, само че по-късно надали нямаше да се сдържи да не избухне с поредност от фотоси. Ще забележим!

Припомняме ви, че при започване на ноември Мария загатна, че се е омъжила. Закачливото миньонче от Стара Загора сподели в обществените мрежи пръстен с елмаз, акцентирайки върху първокласната марка на бижуто. В същото време тя разгласи, че е на нов стадий в интимните си връзки. С това незабавно провокира клюки, че се е омъжила скрито за Соколов.

Същевременно неговата законна половинка твърдеше, че към момента не му е дала бракоразвод, с цел да може той да подписва брак с друга жена. Признанието на Мара на по-късен стадий обаче проговори друго, а с днешна дата двойката към този момент свободно може да вдигне сватбеното си празненство. „ Споделям ви един доста значим за мен миг! Нашата обич и връзки минаха през доста вълшебни месеци, само че и доста тествания... Очевидно, когато всичко е същинско, идва ред и за това... Не спирайте да вярвате и не спирайте да мечтаете! Обичам те, обич моя!”, написа наскоро Мария в профила си в Инстаграм. Тогава певицата разгласява и фотография на ръката си, накичена с пръстен със стабилен елмаз, който на тип е нещо приблизително сред венчална халка а годежно украшение.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР