Фолк певицата Луна е една от най-провокативните изпълнителки в жанра.

...
Фолк певицата Луна е една от най-провокативните изпълнителки в жанра.
Коментари Харесай

Луна си купи нов апартамент и го показа, разкри как се е сдобила с него

Фолк певицата Луна е една от най-провокативните изпълнителки в жанра. Певицата не е от звездите, които се тормозят да споделят с феневете си персонални моменти и даже скъпи покупки. Съвсем скоро Луна показа с почитателите си в обществената мрежа, че си е купила ново жилище на морето. Тя написа, че си е разрешила нов апартамент, който закупила с хонорара си от формат. В свое изявление за " България през днешния ден " Луна твърди следното:

" Апартамента го купих напълно с хонорара от " Като две капки вода ". С парите, които взимам, мога да си разреша още жилища ".

Виж още:

Музикалната фолк легенда сподели фотоси и видео и като не скри, че точно изкараните от шоуто за преобразявания пари е вложила в новата си облага. Не знаем дали сигурно фрагментите, които певицата е споделила са тъкмо от новото ѝ жилище, само че в случай че са, то тя несъмнено има усет за хубавото и лъскавото.

" Нов дом, нови страсти, хубост и обич съпътстват живота ми. Бъдете като мен: обичайте, радвайте се и ценете всичко по пътя си. Създавайте, не рушете " – хвали се певицата.

Виж още:

" Благодарение на брилянтното си присъединяване в следващия формат, в който одобрих да вземам участие, си подарих прелестен апартамент на морето! Тук ще се приготвям за идващите си изяви които ми предстоят, с цел да се забавляваме дружно! Аз несъмнено се развличам и дефинирам разпоредбите. Знаете, че съм най-добрата " – декларира още фолк звездата.

Някои от почитателите се усъмниха, че хонорарът на певицата е бил чак толкоз висок, че да може да си разреши апартамент. Други път поздравиха певицата за новата облага.

Виж още:

Източник thumbnail & фотоси:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР