Фолк певицата Лияна винаги е била известна с това, че

...
Фолк певицата Лияна винаги е била известна с това, че
Коментари Харесай

Лияна разкри тайната на перфектното си тяло

Фолк певицата Лияна постоянно е била известна с това, че пее прелестно и радва почитателите си с красиви музикални планове.

Тя обаче е една от певиците, които се стараят да наподобяват постоянно безупречно. Лияна несъмнено е една от дамите в родния фолк, чието тяло наподобява зашеметяващо.

Често сме се питали: Каква е тайната ѝ? За наш късет, а и на почитателите, Лияна разкри по какъв начин поддържа съвършената си форма, даже по време на изолираност.

Обичаната изпълнителка качи нова фотография в Инстаграм, а втекста към нея разкрива дребните си секрети за отлично тяло.

Лияна написа, че всичко става с доста мотивация, воля и неизменност. Тя споделя, че е прочела много литература по тематиката с вярното хранене.

Виж още:

„ Нищо не става за ден - два! Иска се самообладание и неизменност! “, безапелационна е певицата, която споделя също, че не се е мерила и не си е поставяла периоди. Единственото нещо, което е правила било... да слуша от какво има потребност тялото ѝ. 

„ Тренирах толкоз, колкото ми позволяваха силите... Бягах на пътека, включвах леки тежести, започнах малко повече натоварвания за крайници и долна част “, написа още звездата.

Ако не е разполагала с някой апарат за подготовка, намирала е метод да извърши упражненията, само че с подръчни материали.

„ Нямаше опрощение, с което да си спестя подготовка. Но, на първо място мислех за здравето си, т.е. - трансформирах всичките си нездравословни привички “.

Виж още:

Преди всичко друго, Лияна мисли за здравето си. Ето за какво се е отказала от всички свои нездравословни привички, в това число в хранителния си режим.

„ Вредната храна е изрично изключена от менюто ми, просто тъй като желая да съм здрава! Цигарите, колкото и малко да бяха, също! Подстригах изтощената си доста дълга коса... Просто си дадох рестарт и мисля, че в действителност - здравето от вътрешната страна - проличава извън “, написа още певицата и се надява, че тази „ дребна лекция “ ще въодушеви феновете ѝ да се грижат повече за себе си.

Без да е нужен треньор, наставник, гуру или съответен период за реализиране на задачите, написа Лияна, а единствено воля, мощ и мотивация.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР