Фолк певицата Лияна сгафи като засенчи дъщеря си Дениз, и

...
Фолк певицата Лияна сгафи като засенчи дъщеря си Дениз, и
Коментари Харесай

Разкол в поп фолка! Лияна унизи дъщери си на бала й СНИМКА

Фолк певицата Лияна сгафи като засенчи щерка си Дениз, и то точно на един от най-важните дни в живота й – нейния абитуриентски бал. Изпълнителката на „ Каменно сърце “ още веднъж бе заложила на провокативен тоалет, който да акцентира безупречната й фигура, а около нея Дениз безусловно се загуби.

Баладжийката трябваше да бъде звездата на вечерта, само че вместо това всички погледи бяха вперени в Лияна. Дениз от дребна има проблеми с килограмите и застанала до манекенските пропорции на майка си, не изглеждаше по най-хубавия метод, разясниха посетители на бала.



„ Лияна можеше най-малко този път да облече нещо по-малко разголено, с цел да не срутва самочувствието на щерка си “, разясниха присъстващи.

40-годишната изпълнителка поставя неимоверни старания, с цел да наподобява по-млада, а на бала на щерка й някои се питаха коя е майката.

Певицата от дълго време събира погледите на връстниците на Дениз и нееднократно гаджетата на момичето са си падали по майката. Вместо да си вземе забележка и да обере малко младежкия си жанр, Лияна от ден на ден залага на тийнейджърската визия, пишат от show.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР