Фолк певицата Кати е безспорно една от иконите на 90-те

...
Фолк певицата Кати е безспорно една от иконите на 90-те
Коментари Харесай

Помните ли фолк пеперудата Кати? Какво се случва в живота ѝ в последните години и как се промени

Фолк певицата Кати е несъмнено една от иконите на 90-те години, а шлагерите ѝ към момента се помнят от някои. " Аз съм волна пеперуда " си остава паметна за тези години и точно с нея тя изгря за една нощ. Кати беше една от най-търсените певици по нощните заведения тогава, само че и мечтан посетител в разнообразни малките екрани, само че през днешния ден нещата наподобява по-различно.

20 години по-късно Кати е надалеч от прожекторите на светлината, само че наподобява все по този начин красива и слаба, въпреки някои меди да пишат, че има корекции по лицето си. Скоро Кати навърши 44 години и наподобява, че въобще не мисли да се връща на музикалната сцена. Тя се отхвърли от сцената на върха на кариерата си преди години, с цел да се отдаде напълно на фамилията си.

Виж още:

Певицата не е дейна във Facebook, само че от дребното фотоси, които е споделила си проличава, че наподобява сносно и до през днешния ден. Блондинката се поддържа с първокласна козметика, а медии пишат, че за рождения си ден тази година се поглезила в компанията на 14-годишната си щерка Джули, за която певицата поставя доста грижи. Двете обожават да прекарват време дружно и са като най-хубави приятелки, които споделят всичко. Катето се разделила с таткото на дъщеря си Николай и от този момент сама се грижи за наследничката им, оказва помощ ѝ в уроците, кара я и я прибира от учебно заведение, а преди време призна, че точно поради нея се е научила да готви.

Преди няколко години разнообразни медии забъркаха сексапилната русокоска с петричкия кмет, като се твърдеше, че тя даже има бутици в града, само че по-късно тези клюки бяха изцяло опровергани от двете страни. 

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/kati.official1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР