Фолк певицата Камелия се топли с любов и ракия. В

...
Фолк певицата Камелия се топли с любов и ракия. В
Коментари Харесай

Камелия се топли с любов и ракия

Фолк певицата Камелия се топли с обич и ракия. В студените зимни дни изпълнителката признава, че избира да се гушка с обичания си и да си пийва греяна ракийка, вместо да стои пред камината, научи HotArena.

Фолк звездата напряко скъса синджира и шокира почитателите с фриволно държание.

„ Правете доста обич. Обичайте се!  И пийте, тъй като сте млади и можете. Правя доста обич и обичам това ”, избухна изпълнителката соткровения.

Звездата бе на присъединяване в столичен клуб, когато чашките с шотове я удариха в главата и реши да разгорещи още повече феновете си. Тя се прибли до една от танцьорките и подвигна рокля, показвайки задните си елементи.

Дори мъжката част в заведението загуби мозъка и дума след осъществяването й. Факт е, че Камелия обича да демонстрира тялото си, само че до момента най-малко се задоволяваше единствено с еротични осъществявания вкъщи, само че в последно време очевидно я избива и на ексхибиционизъм, написа „ България през днешния ден ”.

Освен към провокациите, певицата не скри, че има уязвимост и към ракията, изключително домашната.

Тя постоянно си обезпечава доставки от родния Чипровци и няма значение, дали лекува грип или си почива, но  е оповестила огън-питието за най-хубавото лекарство.

„ Грипът ме удари и се разболях. Направих си компрес от ракия и черен пипер. Много е значимо ракията да е с висок градус, с цел да оказва помощ. Някой би споделил, че съм унищожила хубавата течност, само че истината е, че доста оказва помощ ”,  показа преди време звездата.

Тя не пропуща и да удари по някоя чашка през зимата, с цел да се сгрее при минусовите температури. А преди всяко прибиране в родния си град, авансово се обажда да й намерят домашна продукция, с цел да си я прибере към София.

Камелия въпреки всичко не пие на гладен корем, а замезва, както си му е ред. И с цел да не нарушава традицията – още веднъж с домашни деликатеси.

Певицата не крие, че избира националните храни и питиета, като обича да върви на село. Нещо, което не се вписва във визите на фолк певиците, само че тя от дълго време е потвърдила, че избира да бъде истинска, а не да следва модата в чалгата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР