Фолк певицата Камелия бе изловена в много нагла кражба, което

...
Фолк певицата Камелия бе изловена в много нагла кражба, което
Коментари Харесай

Хванаха Камелия в нагла кражба, ще й коства много

Фолк певицата Камелия бе изловена в доста нагла кражба, което ще й коства доста. Може даже да й се наложи да заплати 20 000 евро, с цел да откупи издънката си и да си спести правосъдни каузи.

Facebook страницата " Поп фолк-News " сигнализира за закононарушението и остави доказателства, които уличават певицата в машинация. 

Преди броени дни секси звездата показа трио с настоящите реализатори Торино и Пашата. Песента им " План Б " се радва на огромен интерес, само че се оказа крадена. Затова сигнализират от страницата за попфолк в обществените мрежи. 

" Хубаво крадете, само че не се ли замисляте, че това е балкански шлагер с над 100 милиона гледания и всеки втори ще забележи кражбата. Да бяхте чопнали единствено концепцията, а не да крадете цялата ария от-до. А на наглите пишман “автори " написани под клипа им предлагам да си намерят друго занятие, тъй като за текстописци, композитори и аранжори… не стават. Силно се надяваме всичко да стигне до албанските създатели и да си намерите майстора, тъй като е срамотия да правиш такава нагла кражба през 2022 година ", гласи известието. 

Песента беше оповестена като авторска. Музиката е дело на Иван Тишев, Тодор Димитров и Павел Денов. Текстът пък също бил написан от двамата напористи реализатори. Уви, истината се оказа напълно друга. 

Фенове подозират, че Камелия е въвлечена в кражбата неумишлено. Тя получила покана да се включи в песента и изобщо не подозирала, че " създателите " са откраднали музиката, като първоначално са вмъкнали единствено дребна част от нейния шлагер " Луда по тебе ", с цел да има друга от авторската ария нотка. 

" Ако беше с цялостни права щеше да написа името на албанските създатели, второ щеше да се изръсят много за кавър на този огромен балкански шлагер, трето щеше да създадат високо бюджетен клип, четвърто Торино и Пашата като нови актьори надали биха дали над 20к евро за албански кавър, тъй като знаем, че няма метод да го избият и явно по-лесно е било да откраднат. Няма никакви изгледи за кавър, само че за нагла кражба ", написа още админът на страницата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР