Фолк певицата Кали никога не е била като суетните си

...
Фолк певицата Кали никога не е била като суетните си
Коментари Харесай

Кали показа, че е надебеляла и остаряла

Фолк певицата Кали в никакъв случай не е била като суетните си колежки, които не смеят да си покажат носа на открито без наложително да са се гримирали и създали прическа. Наскоро изпълнителката разгласява свои натурални фотоси и получи рецензия за външния си тип.

Фолк звездата не остана длъжна на злобарите, които са подготвени да сипят рецензии върху всичко и ту подлагат на критика пластичните корекции, ту естествения тип на звездите. Певицата разгласява занимателен статус, посредством който даде да се разбере, че продължава да слага преди всичко вокалните качества, които има, а по-късно външния си тип.

„ Мили хора, имам си и бръчки и необятен нос и екстеншън си нямам, и съм надебеляла по време на пандемията, и съм остаряла (за моя радост), само че аз не съм манекенка, популярност Богу! Пишете че съм си правила нещо…..ми не съм… дебела съм. Не ми е значимо да ме харесвате по какъв начин наподобявам, а по какъв начин пея, тъй че рецензии одобрявам единствено, в случай че са свързани с пеенето ми, тях ще взема под внимание! Еййййй, угодия нямате! Като не си правиш фотошоп – противен! Като си правиш корекции – отново! Айде, гледайте си работата! А, да….Весели празници и по-смирено, в случай че обичате “, написа решително тя към фотографията си, която мнозина откриха за доста чаровна на инат на суетата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР