Фолк певицата Кали и бащата на третия й син Владимир

...
Фолк певицата Кали и бащата на третия й син Владимир
Коментари Харесай

Последният мъж на Кали: Ще стане наистина страшно, ако аз реша да говоря

Фолк певицата Кали и бащата на третия й наследник Владимир са в люта борба за сина им Александър. Бившата двойка не може да си подели спокойно и добродушно малчугана и най-вероятно двамата ще се изправят един против различен пред съда поради детето, написа " Уикенд ".

От близо седмица Кали и Владимир взаимно се упрекват за разпадането на връзката им. Според изпълнителката, някогашният й непрестанно я е обиждал, наричал я нееднократно " лека жена " и подозирайки я в несъществуващи изневери. 

От своя страна Влади счита, че някогашната му обичана търси състрадание от страна почитателите си. Туроператорът твърди, че повода за раздялата им е невярност от страна на фолк дивата. 

" Не ми е прелестно да влизам в тази тематика, само че съм предизвикан от нейни медийни изказвания. Не й вършат чест интервютата, които дава. Ако аз реша да приказвам и кажа нещата такива, каквито са в реалност, ще стане в действителност ужасно... Сигурен съм, че тя имаше връзка с различен мъж преди нашата дефинитивна разлъка. Кали е тази, която ме заряза и постави завършек на връзката ни. Тя стана непоносима у дома, непрекъснато ядосана, недоволна. Всяка вечер се прибирах с хапче за усмиряване, подготвен за следващата доза негативи. Мразеше ме, наскърбяваше ме и търсеше метод да се раздели с мен. Казваше, че с мен си е унищожила живота, имала какви ли не предложения “, съобщи Владимир.

По неговите думи изпълнителката на " Нашата система 4-4-2 " не му дава детето от месеци, а той желае да комуникира и поддържа връзка с единствения си наследник. Битката в съда ще е тъкмо за Александър. Кали желае най-малкият й наследник да остане при нея и солена прехрана за развъждането му, само че Влади твърдо отхвърля да дава пари на някогашната си, като даже загатна, че върви да играе хазарт с парите. От години се мълви, че Кали пръска луди пари по казината. Туроператорът държи на своето, а точно, че фолк певицата е прахосница със подозрителен морал и не желае тя да отглежда и възпитава детето им.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР