Фолк певицата Ивана за първи път ще пее пред рокери

...
Фолк певицата Ивана за първи път ще пее пред рокери
Коментари Харесай

Ивана раздели рокери

Фолк певицата Ивана за първи път ще пее пред рокери на мотосъбор. Изпълнителката е поканена дружно с още куп национални и попфолк реализатори да пее на интернационално събитие в Боровец, научи HotArena.

Става въпрос за интернационален авто и мотофестивал, който ще събере рокери, автомобилисти и фенове на мотори и коли от целия свят. Специално за събитието са построени три подиуми - рок, техно и български фолклор с попфолк, написа " България през днешния ден ".

Обявеното присъединяване на Ивана обаче раздели рокерите на двата полюса. Докато част от тях се зарадваха на новината, други оповестиха, че не би трябвало фолк певицата да е част от програмата. Или други нейни сътрудници.

При все това звездата предложения почитателите на 10 август в Боровец, където ще извие глас с куп други реализатори. „ Там ще бъда с моите колеги–Стояна, Румен, Васко, Венета и Ванката. Иска ми се да нарушим традицията и да има доста, както от моите песни, по този начин и доста българска национална музика. Ще ви чакаме с неспокойствие. Доскоро! ”, показа във видеопослание певицата.

„ Важно е да уточним, че това не е тъкмо мотосъбор, а фестивал, който събира хора с ползи към коли и мотори. Искаме да дойдат всевъзможни хора, които да ни опознаят и да не си мислят единствено, че сме мрачни и прашни рокаджии с татуировки.

Трите подиуми ще бъдат доста надалеч една от друга, тъй че който не желае да слуша Ивана, отива на рок сцената, слуша си жиците и даже няма да разбере, че тя е била там.
Има си и такива, които обичат чалга. Не желаеме да слагаме музикални ограничавания, тъй като тогава половината от хората няма да дойдат. 

Аз персонално няма да чувам чалга, а ще бъда при рока ”, разяснява Иво Пантелеев, уредник на събитието.
По негови думи Ивана ще се появи едвам вечерта, когато ще „ звучи турбочалга ”. През деня ще има самодейни сформира, гайдарчета и национални танци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР