Фолк певицата Ивана празнува своя рожден ден 48 часа. Изпълнителката

...
Фолк певицата Ивана празнува своя рожден ден 48 часа. Изпълнителката
Коментари Харесай

Ивана празнува ЧРД 48 часа

Фолк певицата Ивана чества своя рожден ден 48 часа. Изпълнителката стана на 51 години с охолно празненство в Бургас, научи HotArena.

Интересът към певицата бе толкоз огромен, че уредниците я канят да направи и втори концерт на идната вечер. Така празникът на безконечната фолк хала траял цели два дни, наситени с поздрави и почерпки за здравето на изпълнителката, написа „ България през днешния ден ”.

Освен върлите й фенове към празника се причисли и фамилията на певицата, която е родом от Айтос. Неотлъчно до нея бе и вярната й колежка и другарка Стояна дружно със сина си Иван.

Така присъединяване на певицата се трансформира и в празненство за рождения й ден. Хиляди пожелания и честитки заваляха към фолк звездата, която се раздаде на макс.

Подаръците безусловно валяха като дъжд, а певицата показа, че е щастлива да изживее всеки момент с почитателите си и материалното не я интересува.

Благодаря ви скъпи хора, че на всеки мой празник успявате да ме накарате да се усещам значима! Получих цялата ваша обич с най-истинските пожелания за здраве на мен и околните ми хора, за ентусиазъм за творчество.

Щастлива съм, че имам тъкмо този живот, щастлива съм, че имам тъкмо този живот, признателна съм, че Бог ми е дал опция да изпея най-хубавите песни, с които стигам до душите ви.

Тази вечер подвигам тост за всички вас, другари! ” , написа разчувствана певицата. И показа клипове от присъединяване си с десетките си почитатели.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР