Фолк певицата Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си

...
Фолк певицата Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си
Коментари Харесай

Глория раздава храна и лекарства на нуждаещи се

Фолк певицата Глория  Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в сподели, че има освен огромен глас, само че и огромно сърце. Изпълнителката и щерка й Симона Загорова се включиха в благотворителна самодейност, с цел да оказват помощ на хора в потребност.

Двете поддържат тези, които са в най-трудно състояние в момента–възрастните.

Нахлузили черни маски на лицата си, певицата и щерка й проведоха стремително извършване на покупки. А по-късно изпълниха цялостен багажник с храна и медикаменти, които подариха на дом за възрастни в София.

Симона Загорова сподели гаджето

Двете дами подариха кашони с олио, брашно, банани, сладкиши и други неща, от които жителите на комплекса имат потребност. Благородният жест на певиците зарадва над 30 възрастни мъже и дами.

Директорката на старческия дом остана без думи след великодушния жест на певицата. Тя не скри насладата си, че има положителни хора, които оказват помощ в сложните моменти, написа "България през днешния ден ".

„ Нашата персонална самодейност бе да помогнем с медикаменти от първа нужда на дом за възрастни хора! Призовавам всеки да помогне. Защото положителното не би трябвало да се прави безшумно, а в противен случай!”, сподели още хитовата изпълнителка.

Глория  Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в призна, че продължава да е мощно загрижена за хората в мъчно състояние и с щерка си ще продължат да подаряват помощи за бедните. Двете са безпределно съпричастни към хората, които желаят да оказват помощ, с каквото могат. Те предизвикват почитателите си да последват образеца им и също да дарят.

Певицата призна, че мъчно приема изолацията и от три месеца не води естествен метод на живот. Затова с щерка си решили да си вземат малко кученце и към този момент имат бебе померан, което са кръстили Рамона.

Двете по през целия ден си играят с него и към този момент даже имат няколко фотосесии с дребосъка.

View this post on Instagram
Нашата персонална самодейност през днешния ден беше да помогнем с хранителни артикули и медикаменти от първа нужда на дом за възрастни хора в гр.София! Помогни и ти! Защото ДОБРОТО ДНЕС, НЕ ТРЯБВА ДА съдебна експертиза ПРАВИ ТИХО, НАПРОТИВ!!!.. А каква е твоята самодейност,просто като човек..?!

A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on Apr 7, 2020 at 5:30am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР