Фолк певицата Галена вече е анорексично слаба. Смядовката се вталява

...
Фолк певицата Галена вече е анорексично слаба. Смядовката се вталява
Коментари Харесай

Ето как отслабва Галена

Фолк певицата Галена към този момент е анорексично слаба. Смядовката се вталява с инжекции с инсулин. Изпълнителката е смъкнала всички непотребни килограми, като даже се е увлякла със заслабването. Брюнетката употребява най-новия и рисков способ с пердашене на инсулин, написа „ Уикенд”. С него за месец смъкват над 10 кг от тежестта си, без да гладуват и без да се постанова да се потят във фитнес залата. Методът е елементарно използван, само че и доста подъл, като може да има съдбовни последствия за здравето.



Въпросният медикамент, с който отслабва звездата на фолка, съставлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, показан пред Здравната каса, на лица с диабет вид 2 – по една инжекция на седмица. Лекарството потиска апетита за сладко и по този начин води до незабелязано намаляване без мъчения. Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 15 дни след последната.

Изпълнителката, която стана известна с домашното си порно, към този момент е изкарала няколко курса и по този начин е съумяла да смъкне над 10 кг от осанката си. Припомняме, че звездата на „ Пайнер” се бе окръглила с качени към 15 кг, които не можеше да смъкне по време на коронавирус вълната и откакто тя самата изкара два пъти китайския вирус. Брюнетката съумя да смъкне част от килограмите преди фотосите на последния сезон на „ Гласът на България”, където бе наставник, само че продължавала да не е толкоз слаба, колкото й се желае.



Краката на певачката са слаби като щеки

Галена научила за отслабването с инжекции с инсулин и решила, че й е омръзнало да гладува и обезателно ще опитва този способ. Така брачната половинка на вафления необут Галин съумяла да смъкне повече от качените килца и сега е по-слаба даже от своята колежка Преслава. Галена в никакъв случай не е била толкоз кльощава, колкото в последните два месеца, записват в сектора. Краката на фолкаджийката са като на художествена гимнастичка, ръцете й също са се стопили, а ребрата й са изскочили, излиза наяве от последните й снимки от участия. В момента по-слаба от Галена е единствено Мара Отварачката, която поддържа 40-килограмовото си тяло с безумен апетит.

Смядовката похвалила метода с инсулин на своите колежки Деси Слава и Симона Загорова, които от доста време водят жестока борба с кантара и телата им са повече от закръглени. Преди дни Деси се похвали, че стартира да тренира във фитнеса, само че източниците ни настояват, че това е било единствено за „ замазване на очите”, а в действителност се вталява с инжекции и към този момент очевидно е свалила няколко кг, само че има още много за сваляне. Щерката на Глория Симона Загорова също се увлякла по рисковия способ за намаляване, като той бил единствената й вяра най-сетне да може да смъкне 20-те непотребни килца, които има.

Лекари предизвестяват, че смесването на препарата с алкохол може да има изключителни последствия: сърцетуптене, угнетяване на дишането, сърдечен арест, кома, припадъци и даже гибел. „ Тези, които си инжектират „ Оземпик”, само че не са заболели от диабет, може да умрат, защото равнището на кръвната захар пада фрапантно. Това може да докара до летален край”, предизвестяват експертите. Медикаментът намалява концентрацията на кръвната захар и понижава телесното тегло посредством по-нисък енергиен банкет, като сензитивно намалява апетита. Освен това лекарството понижава желанието към храни с високо наличие на мазнини.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР