Фолк певицата Галена вече е анорексично слаба. Смядовката се вталява

...
Фолк певицата Галена вече е анорексично слаба. Смядовката се вталява
Коментари Харесай

Галена отслабва с инженции с инсулин

Фолк певицата Галена към този момент е анорексично слаба. Смядовката се вталява с инжекции с инсулин. Изпълнителката е смъкнала всички непотребни килограми, като даже се е увлякла с отслабването. Брюнетката употребява най-новия и рисков способ с пердашене на инсулин. С него за месец се смъкват над 10 кг от тежестта, без да апетит и без да упорити тренировки във фитнес залата. Методът е елементарно използван, само че и доста подъл, като може да има съдбовни последствия за здравето, написа " Уикенд "

Въпросният медикамент, с който отслабва звездата на фолка, съставлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, показан пред Здравната каса, на лица с диабет вид 2 – по една инжекция на седмица.

Лекарството подтиска апетита за сладко и по този начин води до незабелязано намаляване без мъчения.

Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 14 дни след последната. Изпълнителката е изкарала няколко курса и по този начин е съумяла да смъкне над 10 кг от осанката си. Припомняме, че звездата на „ Пайнер “ се бе окръглила с качени към 15 кг, които не можеше да смъкне по време на вълната от Covid-19 и откакто тя самата изкара два пъти вирусa.

Галена научила за отслабването с инжекции с инсулин и решила, че ѝ е омръзнало да гладува и обезателно ще опитва този способ. Така брачната половинка на вафления необут Галин съумяла да смъкне повече от качените килца и сега е по-слаба даже от Преслава.

Галена в никакъв случай не е била толкоз кльощава, колкото в последните два месеца, разясняват в сектора. Краката на фолкаджийката са като на художествена гимнастичка, ръцете ѝ също са се стопили, а ребрата ѝ са изскочили, излиза наяве от последните ѝ снимки от участия.

Лекари предизвестяват, че смесването на препарата с алкохол може да има изключителни последствия – сърцетуптене, угнетяване на дишането, сърдечен арест, кома, припадъци и даже гибел.

„ Тези, които си инжектират „ Оземпик “, само че не са заболели от диабет, може да умрат, защото равнището на кръвната захар пада фрапантно. Това може да докара до летален край “, предизвестяват експертите, добави " Уикенд ". Медикаментът намалява концентрацията на кръвната захар и понижава телесното тегло посредством невисок енергиен банкет, като сензитивно намалява апетита. Освен това лекарството понижава желанието към храни с високо наличие на мазнини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР