Фолк певицата Галена се опита да следва стъпките на голямата

...
Фолк певицата Галена се опита да следва стъпките на голямата
Коментари Харесай

Галена по стъпките на Лили Иванова

Фолк певицата Галена се опита да следва стъпките на огромната Лили Иванова.

От няколко месеца насам чалга фурията е присъединила в репертоара си шлагер, който извършва на собствен участия в заведенията - безконечната рок класика " Черната овца “ на група " Ахат “. Години преди нея публични права да пее песента на свои концерти получава Лили Иванова.

Галена вижда капацитет в песента и взема решение да разчупи своята стратегия в нощните заведения. За първи път тя извършва още преди години по време на гостуването си в предаването " Фермата “. Тогава получи похвали, а почитателите й за първи път виждат гения й да пее рок.

Тъй като Галена пее единствено няколко куплета, и то с друг аранжимент, тя не е уредила публична авторските си права, само че въпреки всичко е поискала устно позволение от Денис Ризов, потвърдиха рокаджиите. За разлика от нея, преди 12 години примата урежда всички документи за песента в съда, с цел да си няма проблеми. Точно по това време тя претърпява драма с композиторите на най-големите й хитове Тончо Русев и Митко Щерев, които й не разрешават да пее основаните за нея песни, припомня  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР