Фолк певицата Галена е аут от Гласът на България“ след

...
Фолк певицата Галена е аут от Гласът на България“ след
Коментари Харесай

Галена аут от „Гласът на България“ след гафа със Соня


Фолк певицата Галена е навън от „ Гласът на България “ след гафа със сбъркания номер за гласоподаване в интерес на нейната състезателка Соня Михайлова.

 

Галена обаче по този начин и не разкри претекстовете си да скъса с предаването, само че за сметка на това показа проектите си за нов огромен план.

 

Напускането си тя разгласи с обява в обществените мрежи след огромния край на деветия сезон на шоуто. Не пропусна да каже положителни думи за екипа и сътрудниците си от треньорската четворка.

Категорична е, че е изпълнила задачата си – на сцената да звучат повече от прелестните ни български песни. Подчертава, че обича да стопира, когато й е най-хубаво и по тази причина е време за идващия й огромен план.

 

Част от почитателите на Галена я оповестиха за най-компетентната представителка на лекия род, която е била треньор в предаването на bTV. Много фенове я хвалят за златистата рокля, на която заложи на финала на шоуто, а други й пожелават триумф в идващия план.

 

Разбира се не липсват и подозрения, че Галена е афектирана след гафа на водещия Иван Тишев, който заяви номерът за поддръжка на Жаклин Таракчи, вместо този на Соня Михайлова. Това значително сведе съвсем до нула възможностите на националната певица да продължи до финала.

 

Макар Галена за момента да не разкрива какъв е този огромен план, съгласно мнозина може да е получила гореща оферта от конкурентната Нова тв. По всяка възможност напролет медията ще излъчи следващия касов план на Маги Халваджиян. Разбира се допустимо е звездата от Смядово да стане част и от изцяло нов формат, за който към момента не е оповестено в публичното пространство.

 

В същото време може планът, за който приказва да е просто нова ария или албум, поради обстоятелството, че от половин година почитателите й не са чували нищо ново от нея. Може пък да възнамерява турне в концертни зали, което да размени пеенето й в кръчми.

 

Всъщност напускането й от Гласът на България не е по никакъв начин изненадващо, поради обстоятелството, че още предходната година говореше за това. Тя показа, че договорът й с bTV стоял в продължение на седмици в колата й, преди да го подпише.

 

За момента всичко остава в областта на догадките, до момента в който Галена не реши да хвърли повече светлина по тематиката.

Източник: Уикенд

 


Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР