Фолк певицата Есил Дюран се появи с патерици на свое

...
Фолк певицата Есил Дюран се появи с патерици на свое
Коментари Харесай

Есил Дюран с патерици на участие

Фолк певицата Есил Дюран се появи с патерици на свое присъединяване, видя HotNews. Оказа се, че преди броени дни изпълнителката е претърпяла случай, карайки колело из софийските улици. Докато въртяла педалите пред нея изскочил пешеходец и при конфликта, тя изхвърчала от велосипеда.

За благополучие от случая певицата се е разминала с охлузвания и пострадвания, най-много върху левия крайник. Придвижването й без патерици обаче е доста мъчително и по тази причина по този метод Дюран се презентира на светско празненство. Тя беше придружавана от брачна половинка си музиканта Борис Павлов. Фолк дивата показа джаз репертоара си на откриването на новия ресторант в столичния квартал "Лозенец " - "При занаятчия Манол ". На изявата си тя бе подкрепена от своята колежка Нелина, която се появи с към този момент порасналия й наследник - младежът Кристиян. Сред гостите бяха видяни Юлияна Дончева, плейбойката и "Мис Силикон " Джулиана Гани, Евгени Минчев, "Мисис Баба " Капка Амзина. В разгара на вечерта се появи и Ники Кънчев, който беше заложил на червен панталон.



През цялата вечер Есил Дюран удържа героичен на болежките си в името на професионалния дълг. Всички посетители я поздравиха за куража да излезе на сцената с патерица и да загърби по този метод женската суетност.

Снимки: HotNews
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР