Фолк певицата Емилия смая даже най-верните си почитатели и разгневи

...
Фолк певицата Емилия смая даже най-верните си почитатели и разгневи
Коментари Харесай

Бременна ли е Емилия, че наруши християнския канон? Според него трябваше да изчакат да мине една година от смъртта на Феди

Фолк певицата Емилия смая дори най-верните си фенове и разгневи хиляди миряни, вдигайки женитба с годеника си Жорж Башур едвам 58 дни след трагичната гибел на доведения си наследник Феди, разбра HotArena.

19-годишния юноша откри гибелта си на 27 май, откакто катастрофира на автомагистрала „ Тракия “. В джипа на момчето се возеха и пресните младоженци – баща му Жорж и Емилия, които оцеляха в пътния случай, а 2 месеца по-късно се венчаха, писа „ Уикенд “.

Черната женитба на Емилия и сирийския милионер Башур бе скрито проведена от младоженците на 21 юли, които оповестиха на медиите за венчавката си едвам след нейния край. Според сбитото съобщение на фолк звездата и новия й брачен партньор, двамата са сключили цивилен брак в стеснен фамилен кръг и незабавно след сватбата са отпрашили на меден месец на морето.

Дръзкото решение на Емилия и мъжът й да захвърлят траурните облекла възмутиха мнозина поради грубото потъпкване на християнските и църковни догми , съгласно които при гибел в фамилията е неприемливо да се подвига женитба в идната година . Точно заради тази причина бракът на Емилия не е църковен и на сватбената гала въобще не е участвал духовник.

Срамота! Тялото на момчето още не е изстинало, а те провеждат шумни веселби. Този брак няма да бъде благополучен, тъй като е срещу Божията воля. Господ да елементарни на младоженците за тежкия грях, който направиха “, гневят се представители на църковната общественост.

Според близки до Емилия, тя също е била разколебана за сватбата, само че е била уверена да мине пред олтара от годеника й Жорж Башур. Датата на венчавката е била конкретизирана още на 14 февруари, когато певицата получи годежен пръстен с диаманти от сирийския милионер. След трагичната гибел на 19-годишния наследник на баровеца Феди упованията бяха, че сватбата ще бъде отсрочена за идващото лято. Оказа се, че 40-дневния печал е изцяло задоволителен на младоженците да прежалят загубата на младото момче, издъхнало пред очите им.

Жорж не е мохамеданин, само че беше безапелационен, че ще се омъжи за Емилия съгласно първичния си проект “, твъдят близки до младоженците. Във фолксредите пък върви усилена мълва, че Емилия е бременна и поради това сватбата не е била анулирана. 

За черната си женитба Емилия бе пременена с изящна вталена сватбена рокля и букет от рози и диви орхидеи. Халката на младоженката е дело на бижутерите на американския ювелир Хари Уинстън и е обсипана с висококаратови диаманти.  Според посветени пръстенът коства над 20 000 евро.

Присъствали на сватбената гала разясниха пред „ Уикенд “, че на венчавката са били поканени към 50 индивида , измежду които и децата на Емилия от връзката й с Коко Динев– Иван и Мира, както и дъщерята на Башур от брака му с рускинята Екатерина. Младоженците са сключили цивилен брак в обредната зала в столичния квартал „ Красно село “, след което са се отправили с гостите си в изтънчен ресторант. Празничното празненство е траяло до 2:30 часа след среднощ .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР