Фолк певицата Емилия, която неведнъж е споделяла, че е много

Фолк певицата Емилия, която неведнъж е споделяла, че е много ...

Емилия понесе още една голяма загуба.


Фолк певицата Емилия, която неведнъж е споделяла, че е много чувствителна, изрази огромната си тъга от новината, че си е отишъл любимият ѝ учител по музика Димитър Колев.

Преди години именно музикантът дава тласък на кариерата на гласовитата блондинка. Той открива таланта ѝ и ѝ помага да го развие. Днес Емилия дължи факта, че е една от най-големите поп фолк звезди у нас именно на него. Това написа и самата тя в публикация в социалните мрежи.

"Един прекрасен човек, голям музикант и неподражаем педагог ни напусна.Димитър Колев - учител, на който дължа много от това, което съм в момента.
Един човек, който ми даде толкова много. Даде ми основата, която до ден днешен ми е нужна и се гордея, че точно той ми беше първия учител по музика.
"Поклон пред светлата ти памет, учителю! Оставам с голямо уважение към вас и благодаря!!! Съболезнования на всички близки"

Почитателите на Емилия също изразиха своите съболезнования в коментарите под снимката на музиканта, направил толкова много за любимата им звезда.

Източник: fakti.bg