Фолк певицата Джулия е бременна от Митака от "София ден

...
Фолк певицата Джулия е бременна от Митака от "София ден
Коментари Харесай

Джулия и Митака от София ден и нощ очакват бебе

Фолк певицата Джулия е бременна от Митака от "София денонощно ", написа "България през днешния ден ".

Изпълнителката е в очакване на първото си дете, което би трябвало да се роди следващата година.

Джулия е във втория месец от бременността си и затова към този момент не й проличава. Новината е публично доказана от близки до двойката. Влюбените даже знаели за бебето, още преди да подпишат, само че решили да не споделят на никого.

В момента изпълнителката наподобява в топ форма и даже на сватбата й не се разбра, че ще става майка. Вероятно това ще се промени, когато й се наложи да излезе и да пее на концерта на „ Планета”, през декември.

Никой от двамата не е споделил и дума за бебето, само че Митака загатна сбито „ Таз година младоженка, следващата година — люлка”, с което наподобява намекваше, че ще стават скоро родители.

Джулия и Кристиан Кирилов се ожениха на 29 септември, което се оказа обичаното им число. Двамата се сгодиха на 29 май, само че в гражданското се появиха на 14 юли, с цел да подпишат.

Няколко месеца по-късно двойката подвигна обилна женитба в центъра на София, като събраха погледите на всички.

За гражданския си брак Джулия избра по-небрежно облекло, само че на сватбата доживя да се види в бяла рокля.

Изпълнителката може да се гордее, че е направила мощна кариера в чалгата. Първо беше гадже на Фики Стораро, когато правеше първите си стъпки в музиката. След това даже се заприказва, че той е уредил да я одобряват в „ Пайнер”.

По-късно двамата се разделиха, а тя стана една от най-актуалните певици.

Не е ясно в какви връзки са със Стораро — младши, изключително откакто той се ожени и даже има дете от друга. Но понякога се засичат по участия из клубовете.

Иначе Джулия се е заканила да не слиза от сцената до последните месеци от бременността си. Още повече, че в последно време е съвременно певиците да се връщат на работа до 2 месеца след раждането и отсъствието им не е по този начин осезаемо, както преди години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР