Фолк певицата Десислава за пореден път изненада феновете си, като

...
Фолк певицата Десислава за пореден път изненада феновете си, като
Коментари Харесай

Голям хейт заля Деси Слава заради обувки

Фолк певицата Десислава за следващ път изненада почитателите си, като се появи по пантофи на едно от последните си участия в столицата.

Гласовитата русокоска в никакъв случай не е държала на стилните трендове, а по-скоро на удобството и очевидно това е повода да се появи в този тип на сцената. Близки до Деси разкриха, че във въпросната вечер е имала две участия - в кръчма, а по-късно и в дискотека.

На първото си е била с токчета на блестяща оранжева рокля, с която отива и в клуба, само че не издържала на високите обувки и бързо се пременила с пухени сандали, вид пантофки в разнообразни цветове. По всяка възможност те костват много пари и са на известна марка, само че все пак не е редно да се появяваш в този тип на сцената, разясняват възмутени почитатели в нета.  Определено русокоската отнесе много хейт поради нелепото си фешън комбиниране, написа HotArena.bg.

Почитателите й обаче побързаха и да я похвалят поради свалените килограми. Много недоброжелатели смятаха, че е фотошоп и действително онлайн не е отслабнала толкоз, само че истината се оказа напълно друга.

Деси е най-малко с 12 кг надолу, като все още не разкрива каква е тайната й. Припомняме ви, че дълго време се бореше с наднормено тегло, което към този момент е в предишното.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР