Фолк певицата Деси Слава е поредната родна звезда, която стана

...
Фолк певицата Деси Слава е поредната родна звезда, която стана
Коментари Харесай

Деси Слава стана жертва на измама

Фолк певицата Деси Слава е следващата родна звезда, която стана жертва на машинация. Нейна фотография се употребява изцяло подвеждащо и нелегално за реклама на подозрителен препарат за намаляване. Реклама с нейна фалшифицирана фотография се популяризира във фейсбук. Феновете на певицата са й писали с въпроси и сигнали за рекламата и русокоската съобщи, че обявата е подправена, видя Lupa.bg.

" Скъпи другари, в интернет пространството циркулира нечиста сделка, касаеща мен и залъгваща доста хора. Мои почитатели ми изпращат публикация, в която от мое име написа, че съм “разкрила тайната”, с която смъквам килограми — а точно шейк, чието име чух за първи път през днешния ден, с който единствено за две седмици съм свалила 24 кг. Това е ЛЪЖА и няма никаква истина в тези думи. Достоверна информация за мен, може да откриете само и единствено в моите профили в обществените мрежи — не се подвеждайте, тъй като сходни препарати биха били нездравословни за вас и вашето здраве " - написа изпълнителката.

Припомянме, че това е следващата известна персона, с чието име се спекулира. Преди дни пт същото нещо пропищяха водещата на " Търи се " Нели Хаджийска и Деси Стоянова от „ Преди обед “ по bTV.

„ Ако бяхме в друга страна, щяхме да осъдим тези хора и да вземем куп пари “, разяснява екранната половинка на Деси Сашо Кадиев. Деси пък се оплака, че с изключение на фотография, използвачите на облика ѝ били разгласили и подправено изявление с нея.

„ Ако видите такава обява във фейсбука си – докладвайте я незабавно “, прикани Стоянова феновете.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР