Фолк певицата Деcи Cлaвa пие по време на участие. Чалга

...
Фолк певицата Деcи Cлaвa пие по време на участие. Чалга
Коментари Харесай

Баща-алкохолик тормозил Деси Слава

Фолк певицата Деcи Cлaвa пие по време на присъединяване. Чалга дивата е изловена с шот с напитка по време на нейна скорошна изява в дискотека в Студентски град в столицата. В дребната чаша има транспарантна течност, само че нейни почитатели разясняват, че надали става въпрос за вода, а по-вероятно е чашата да е цялостна с високоградусово пиво, написа жълт вестник.

Деси Слава не изпива голямо количество, а се лимитира да няколко глътки, едвам си усъвършенства настроението за изявата в нощното заведение фолкпевицата сграбчва шота напряко от бара, защото взема решение част от присъединяване й да премине измежду почитателите й, а не да стои на отдалеченост от сцената. С пийването на шотове Деси Слава потегля по стъпките на близката си другарка и колежка Галена, която  нееднократно е обръщала питието, до момента в който се изявява с микрофона. Но до момента в който Деси Слава едвам в този момент прохожда в шотовете, то Галена е безспорна майсторка, защото не употребява ръце и обръща чашите единствено с уста. И слага в шах даже и най-големите пиячи, защото изпива напитките на екс. Деси Слава има особено отношение към алкохола и е изрично срещу да се прекалява с него.

Травма от детството оставя трайна диря в живота на фолкпевицата. Бащата на певицата е бил подвластен от алкохол, посягал е на майка й и изпълнителката постоянно е ставала очевидец на техните кавги. „ Била съм очевидец на алкохолизъм, който персонално мен не ме е засягал, само че е имало кавги с майка ми пред моите очи. Искала съм да оказа помощ, само че съм била безсилна, тъй като въпреки всичко съм била дете. Това се отрази на самочувствието ми. Нямах тази поддръжка, която би трябвало да има едно обикновено дете. Това ми се отрази в живота “, показа преди време Деси Слава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР