Фолк певицата Анелия се е обзавела с ново чене. Брюнетката

...
Фолк певицата Анелия се е обзавела с ново чене. Брюнетката
Коментари Харесай

И Анелия мина в отбора на конете

Фолк певицата Анелия се е обзавела с ново чене. Брюнетката към този момент наподобява на сестра близначка на Благо Георгиев-Джизъса. Изпълнителката на „ Погледни ме в очите “ е дала 10 000 евро с цел да подмени зъбите си, написа „ Уикенд ”. Бившата на Коко Динев гордо обявява новата си усмивка.

„ И тя мина в тима на конете. Ужасна е тази мода с тези изкуствени зъби, изключително при здрави и не неприятно лични ” – разясняват почитатели на фолк дивата.

Фенската маса на певицата счита, че тя наподобява неестествено и усмивката й по-скоро припомня на „ кон с продължителен сап “. Самата изпълнителка не крие, че зъбите й са дело на столичен стоматолог, който не стопира да хвали за конската си усмивка, само че вместо похвали, жъне жестока рецензия и откровени насмешки.



„ Всеки път, когато погледна в огледалото виждам усмивка, която одобрявам и имам вяра, че заслужавам. А индивидът, който се крие зад мен е виновникът за тази усмивка - моят стоматолог и добър другар. И въпреки той да не обича доста да е под светлините на прожекторите, не мога да не споделя с вас какъв брой удовлетворена съм от професионализма и отношението му. Ако и вие желаете да получите усмивката, която заслужавате - доверете му се и няма да сгрешите ” – популяризира стоматолога си брюнетката.

Заралийката е предходна фино, тъй като единствено един неестествен зъб върви към 2-3 хиляди лв., тя е трябвало да се охарчи с най-малко 50 бона, само че се спазарила със стоматолога си, който й направил отстъпка, а тя дала обещание да го популяризира и да му откри нови клиенти. Бившата на Коко Динев съблюдава обещанието си и интензивно хвали денталния доктор, само че по-скоро е негова ходеща антиреклама. Брюнетката нямаше проблеми с дъвкателните си органи, само че решила да ги промени. Манията по корекции тресе огромна част от родните звезди и Анелия не отстъпва по-назад.



Благой Георгиев – Джизъса вкара модата на големите бели зъби, откраднати като че ли от коня Росинант. Преди време някогашният футболист разкри, че изкуственото му чене костват тъкмо 20 000 евро. Зъбите му са дело на съветски стоматолози, тъй като тогава играеше за няколко тамошни футболни тима. Бившата му обичана Златка Райкова също последва образеца му преди към две години. Още куп фолк певици също си смениха зъбите и си сложиха изкуствени ченета.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР