Фолк певицата Андреа успя да прикрие как е отпразнувала 34-ия

...
Фолк певицата Андреа успя да прикрие как е отпразнувала 34-ия
Коментари Харесай

Андреа показа, че не е сама

Фолк певицата Андреа съумя да прикрие по какъв начин е отпразнувала 34-ия си рожден ден, само че за сметка на това сподели, че в любовта не е сама, видя HotNews. Изпълнителката се похвали със стори в Инстаграм, на което ръката й държи мощно окосмена мъжка ръка. Сред почитателите й започнаха догатки кой може да е това, само че името Кубрат Пулев изрично бе отхвърлено.

"Доста по-слаб пестник вади,няма по какъв начин на кръга да излезе с тези ръчички да се бие ", разясниха феновете й, някои от които не пропуснаха да я питат за новия й мъж. Изпълнителката обаче резервира цялостно безмълвие, както и за това по какъв начин е отпразнувала празника си. Снимки, на които театралничи по мрежест тоалет край морето и струпани балони към нея загатнаха единствено, че тя е на някое екзотично място.

На 23 януари Андреа чукна 34 години, а измежду честитките, които заваляха към нея бяха тези на приятелката й моделката Моника Валериева, Мис България Роси Иванова, бизнесдамата Ваня Червенкова, артистът Крум, гримьорът Кирил Чалъков и още знайни и незнайни.



По мотив празника русокоската сюрприйзира почитателите си и с чисто нов план, в който пее на испански. То е озаглавено Ven Pa Ca и е предопределено главно за непознатия пазар. С тази си стъпка Андреа може би желае да покаже, че към този момент тотално е загърбила попфолка, имайки се поради, че не е издавала чалга ария от много време насам.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР