Фолк певицата Андреа подкрепи морално колегата си Константин, който се

...
Фолк певицата Андреа подкрепи морално колегата си Константин, който се
Коментари Харесай

Андреа изрази подкрепата си към Константин и участието му в Биг Брадър! Вижте какво написа за него

Фолк певицата Андреа поддържа морално сътрудника си Константин, който се подреди на второ място в конкуренцията „ Биг Брадър Most Wanted “, въпреки че публиката скандираше на финала неговото име, видя HotArena.

Парадоксът, че името на Джино Бианкалана бе обявено като победител, накара доста от наблюдаващите реалити формата да изкажат, че за тях същинският победител е бил в действителност Константин. Андреа се подреди измежду тях и преди час, във фейсбук страницата си, написа следното:

С малко забавяне желая и аз да дам своето мнение за финалиста на Big Brother. За мен това беше - Константин! И освен тъй като го познавам персонално, като същински автентичен човек, само че и тъй като е образец по какъв начин един човек би трябвало да знае по кое време да седи над нещата и по кое време да застане с позиция. Коце знаеш, че хората бяха за теб! Защото това е едно от най-трудните неща, а точно да спечелиш обичта на хората. Това не може да се манипулира. Горда съм, че сме сътрудници. Продължавай да бъдеш себе си и да караш хората постоянно да се усмихват когато си в близост! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР