Фолк певицата Андреа не разкри как точно е отпразнувала 34-ия

...
Фолк певицата Андреа не разкри как точно е отпразнувала 34-ия
Коментари Харесай

Андреа отпразнува рождения си ден с нов мъж

Фолк певицата Андреа не разкри по какъв начин тъкмо е отпразнувала 34-ия си рожден ден, само че за сметка на това сподели, че в любовта не е сама, написа HotNews. Изпълнителката се похвали със стори в Инстаграм, на което ръката ѝ държи мъжка ръка. Сред почитателите ѝ започнаха догатки кой може да е това, само че името Кубрат Пулев изрично бе отхвърлено.
 Андреа отпразнува рождения си ден с нов мъж (СНИМКА)

" Доста по-слаб пестник вади, няма по какъв начин на кръга да излезе с тези ръчички да се бие ", разясниха феновете ѝ, които нямаше по какъв начин да пропуснат да я питат кой е новият ѝ мъж. Изпълнителката обаче резервира цялостно безмълвие, както и за това по какъв начин е отпразнувала празника си. Единственият кадър, с който отбелязва персоналния си празник в Инстаграм, бе от фотосесия, която певицата си направи по същото време предходната година, с което тотално остави почитателите си да гадаят какви ги прави и с кого.

На 23 януари Андреа чукна 34 години, а измежду честитките, които заваляха към нея бяха тези на приятелката ѝ, моделката Моника Валериева, Мис България Роси Иванова, бизнесдамата Ваня Червенкова, артистът Крум, гримьорът Кирил Чалъков и още знайни и незнайни.

По мотив празника русокоската направи изненада почитателите си и с чисто нова ария, в която пее на испански. Тя е озаглавена Ven Pa Ca и е предопределен главно за непознатия пазар. С тази си стъпка Андреа може би желае да покаже, че към този момент тотално е загърбила поп фолка, имайки поради, че не е издавала чалга ария от много време насам.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР