Фолк певицата Андреа, която се раздели с Кубрат Пулев, проговори

...
Фолк певицата Андреа, която се раздели с Кубрат Пулев, проговори
Коментари Харесай

Андреа се изцепи: Кирил Петков е икона, пазете го!

Фолк певицата Андреа, която се раздели с Кубрат Пулев, проговори дали е влюбена в премиера в оставка Кирил Петков. Горещият слух обиколи медиите и раздруса родния шоубизнес.

Фолк певицата се оказа огромен почитател на Кирил Петков и на “Продължаваме смяната ” като цяло, макар всичките пакости, които направиха до момента.

Теодора Андреева (истинското й име) написа пост в обществената мрежа, в който възхвалява Киро Канадеца. Мнозина я упрекнаха, че е влюбена в него и го харесва като мъж, по тази причина го възхвалява, тя обаче отхвърли.

“Не съм влюбена в Кирил Петков, само че този човек е глътка пресен въздух в българската политиката. Двамата с Асен Василев са като икони за България. Трябва да ги пазим, тъй като други като тях няма да има ”, счита изпълнителката на “Хладна деликатност ”.



Очевидно Андреа и Кубрат Пулев са имали разминавания и на политическа тема по време на връзката си. Оказва се, че певицата е ненавиждала Бойко Борисов, щом обикна по този начин бързо Киро Харварда. Кобрата пък дълго време гласуваше за ГЕРБ, само че напоследък и той се отхвърли от тази партия.

Фолк дивата очевидно е удовлетворена от неприятните взаимоотношения с Русия, скъпия газ, който идва у нас и който не е несъмнено докога въобще ще идва, високите цени на горивата, голямата инфлация и всичко останало, което Политическа партия завеща на своите наследници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР