Фолк певицата Андреа изуми мрежата и то за кой ли

...
Фолк певицата Андреа изуми мрежата и то за кой ли
Коментари Харесай

Падение! Андреа лъсна по гол задник в луксозно имение

Фолк певицата Андреа изуми мрежата и то за кой ли път. Сега русокоската цъфна по гол гъз, очевидно добре обработен на фотошоп, както и цялата й фигура.

На фотографията, която разгласява в Инстаграм, тя е чисто гола и театралничи в тил, едвам приседнала на стол до маса с изобилна гощавка. Кадърът е изработен във очевидно първокласен дом, за който можем единствено да гадаем на кого е и къде се намира. От сторитата й, тя евентуално е някъде на отмора.

Опитът за провокация от страна на Андреа провокира стихия от негативизъм. "Дано изперат стола след това. Там след теб ще сядат и други хора… ", съскат под фотографията. "Одъртя акъла не и пристигна ", отсичат други. "Не е възпитано да седиш на масата с храната гола без гащи! ", попиляха я почитателите й. Упреците им не стопират с всеки един коментар. Питат я за какво е на пръсти и дали това, което виждат е нейната кожа. Удрят я и на професионално равнище. "ОК, кралица си, само че къде е шлагера?! ", отсичат под фотографията, а други се оплакват, че Андреа им трие мненията.

Запознати с мисленето на певицата са безапелационни, че посредством тези провокации тя цели само да нервира някогашния си Кубрат Пулев. Кобрата от край време не е на "ти " с голотиите й и постоянно се е опитвал да я възспре от такива акции. Сега, когато двамата са разграничени, тя явно мъчно преглъща обстоятелството, че боксьора не е до нея и се чуди по какъв начин да му притегли вниманието и гнева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР