Фолк певицата Алисия от няколко месеца е сериозно обвързана с

...
Фолк певицата Алисия от няколко месеца е сериозно обвързана с
Коментари Харесай

Бирмата Видя Това И Подскочи До Тавана! Ето Снимки, Вижте Кой Е Новият Мъж До Алисия! Дръжте Се, Та Това Е

Фолк певицата Алисия от няколко месеца е съществено обвързана с бившето гадже на колежката си Преслава. Двамата с Георги Станоев не са от обществените двойки, които обичат да показват възприятията си. Но по думите на техни близки, връзките им се задълбочават от ден на ден и скоро май ще чуем сватбени камбани!

На фона на цялата тази любовна идилия и близкото другарство на Алисия с бъдещата си свекърва, певицата станах жертва на грозна конспирация. Папараци съумяха да я издебнат преди дни на среща а чужд мъж. Освен този факт, външният й тип също е неочакван в тази ситуация.

Певицата се срещнала с господина не в кафене или друго публично място, а в новата й кола. Това събудило съмнения каква тъкмо е повода за задушевния диалог. Алисия като че ли излязла небрежно на значима среща и е не запомнила да се приведе в подобаващ за нейния статус тип.



Тя се е пременила със обикновен спортен екип и бели маратонки. На лицето й нямало и помен от макиаж. Този акцент несъмнено е за хвалба, тъй като колежките й не могат да си показват да излязат от вкъщи си без тонове грим. Но сигурно не е за хвалба, в случай че Алисия е решила да кръшне на формалната си половинка, написа hotarena.net.

Оказва се, обаче, истината е много по-приемлива. Мъжът, който певицата изчака почтително в колата си пред блок в Младост и по-късно остави преди дома и режисьорът Стенли. Явно Алисия е в развой на подготовка на свои нов шлагер и клип и в деловата й среща няма нищо съмнително!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР