Фолк певицата Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася

...
Фолк певицата Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася
Коментари Харесай

Бирмата сложи охрана на Алисия, за да знае във всеки един момент къде се намира певицата!

Фолк певицата Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в... към профила към този момент върви с защита на участията си. Мерките за сигурност са взети от половинката й – столичния предприемач Георги Станоев – Бирмата, написа в. „ Телеграф “

Момчетата, които пътуват по участия с Алисия, я возят и бдят над нея. Запознати с любовната история на певицата настояват, че той по-скоро е наел гардовете, с цел да знае къде е половинката му и какви ги прави, а не толкоз от терзание за нападение.

Бирмата всяка минута бил наясно къде е Ася, което въпреки това му разрешавало и свободно да си разпуска, знаейки, че тя няма да се появи изведнъж. Алисия била доста щастлива от грижите на половинката си и към този момент все по-често упорствала за дете. Тя желала да има най-малко още едно, с цел да не пораства Валери-младши самичък. Дори няколко пъти повдигала тематиката, само че Станоев за момента тактично отклонявал въпросите й.. В напъните за правоприемник се включила и майката на Бирмата – Лидка Скалата, която обожава Алисия и прекарва повече време с нея, в сравнение с той самия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР