Фолк певецът Константин зарадва почитателите си с първата част от

...
Фолк певецът Константин зарадва почитателите си с първата част от
Коментари Харесай

Коцето показа тузарския си дом и автомобилите в гаража

Фолк артистът Константин зарадва феновете си с първата част от видео, снимано на празненството във връзка 44-ия му рожден ден. В него той демонстрира образно в какъв разкош живее, като отваря дори… гаража си.  Тузарският му дом е ситуиран в полите на Витоша, има голям външен басейн с градина, а обзавеждането на стаите е с мебели по финален вик на модата.

Своя специфичен ден Коцето означи през миналия месец, само че видеоклипът от тържеството излезе едвам през днешния ден. В него артиста демонстрира и подаръците, които е получил от най-близките си другари.

„ Събраха ми се мотиви за празнуване и взех, че си спретнах един интелeктуален мазаляк… От къде пристигнаха камерите-така и не разбрах. Обаче май успяхме да прикрием простотиите! Приятна ви ПЪРВА ЧАСТ на „ Рожден ден на Коцето “! “ – написа той към обявата в обществените мрежи.

От клипът излиза наяве, че първи на купона е пристигал Фънки. Музикантът употребява една от първокласните коли на Коцето, с цел да дойде в къщата му, а подаръка, с който го изненада е зъб от мамут на един милион години, изровен от река Дунав.

По-късно към тях се причислява и артистът Станимир Гъмов, който кара новата електрическа кола на Константин, която изпълнителят на „ Черна роза “ решил да си подари за празника, макар съмненията сега дали ще може да я изплати.

Коцето кани гостите си в своето имение, а Фънки не крие очарованието си най-много от градината и басейна. Това е първа част от рождения ден на певеца, който скоро ще зарадва почитателите си с втората част от видеото, когато към купона се причисляват Софи Маринова, братовчедка му Лияна, Криско и други известни персони.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР