Фолк певецът Илиян се радва на нова придобивка на четири

...
Фолк певецът Илиян се радва на нова придобивка на четири
Коментари Харесай

Тупалката се фука с нова кола! Илиян подкара машина за 120 бона

Фолк артистът Илиян се радва на нова облага на четири колела. Фенове на Тупалката рапортуваха, че от няма и месец любимецът им върти кормилото на чисто нов форд „ Мустанг” за 120 бона. Читателите ни изпратиха фотоси на американския звяр, който чалгаджията паркирал пред столична дискотека, където имал присъединяване, твърди „ Таблоид “.
Автомобилът е създаден преди при започване на 2018 година, крие под капака си 420 „ коня”, изстрелва се с автоматизирана скоростна кутия с 10 предавки, като притежателят му се глези с камера за задно виждане и всевъзможни други екстри. Илиян поръчал колата на дистрибутор, който я доставил за 4 седмици, издадоха от обкръжението му. Така изпълнителят на „ Не сме приключили” към този момент гордо бръмчи по автомагистралите с мощния автомобил.
Запознати издадоха, че Илиян Тупалката взел „ изтребителя” на лизинг, - по този начин хем не се охарчва едновременно, хем не се тормози от обири, тъй като фордът действително е на лизингова къща и има цялостно каско против автоджамбази и нелепи произшествия. Тупалката заменил предходния си джип - бял фолксваген „ Тигуан “ със спортния „ Мустанг”. Преди „ колата на народа”, боляринът шпореше стар джип волво. Чалгарят признава, че кара към този момент 15 години, като за това време е сменил близо 20 автомобила от съвсем всички марки. Горд е, че за разлика от своите колежки самичък си заплаща бижутата на четири гуми.
„ Каквото изкарам от участия, го давам за движимо, недвижимо имущество, храна, сина си Ицо, както и за облекла и клипове. Не спестявам! Животът е с цел да се живее и да си угаждаме”, усмихва се фолк артистът. Илиян не крие, че е фен на високите скорости, за жалост взел участие и в няколко произшествия, за които твърди, че не са по негова виновност.
Тупалката още не може да се нарадва на новата си облага и не дава никой различен да язди мустанга. Обещал, че като му помине еуфорията, ще даде и на приятелите да създадат по едно кръгче. „ С новата кола ще му се лепят повече мацки. Събира погледите с нея. Ще забележим дали ще остане правилен на гаджето си”, разясняват фенове на фолкаджията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР