Фолк певецът Илиян се радва на нова придобивка на четири

...
Фолк певецът Илиян се радва на нова придобивка на четири
Коментари Харесай

Тупалката се фука с нова кола! Илиян подкара форд Мустанг 420 коня за 120 бона

Фолк артистът Илиян се радва на нова облага на четири колела, научи HotArena .

Фенове на Тупалката рапортуваха, че от няма и месец любимецът им върти кормилото на чисто нов форд „ Мустанг ” за 120 бона . Читателите ни изпратиха фотоси на американския звяр, който чалгаджията паркирал пред столична дискотека, където имал присъединяване, написа „ Таблоид “.

Автомобилът е създаден преди при започване на 2018 година, крие под капака си 420 „ коня ”, изстрелва се с автоматизирана скоростна кутия с 10 предавки, като притежателят му се глези с камера за задно виждане и всевъзможни други екстри. Илиян поръчал колата на дистрибутор, който я доставил за 4 седмици, издадоха от обкръжението му. Така изпълнителят на „ Не сме завършили ” към този момент гордо бръмчи по автомагистралите с мощния автомобил. 

Запознати издадоха, че Илиян Тупалката взел „ изтребителя ” на лизинг, - по този начин хем не се охарчва едновременно, хем не се тормози от обири, тъй като фордът действително е на лизингова къща и има цялостно каско против автоджамбази и нелепи произшествия. Тупалката заменил предходния си джип - бял фолксваген „ Тигуан “ със спортния „ Мустанг ”. Преди „ колата на народа ”, боляринът шпореше стар джип волво. Чалгарят признава, че кара към този момент 15 години, като за това време е сменил близо 20 автомобила от съвсем всички марки. Горд е, че за разлика от своите колежки самичък си заплаща бижутата на четири гуми.

Каквото изкарам от участия, го давам за движимо, недвижимо имущество, храна, сина си Ицо, както и за облекла и клипове. Не спестявам! Животът е с цел да се живее и да си угаждаме ”, усмихва се фолк артистът. Илиян не крие, че е фен на високите скорости, за жалост взел участие и в няколко произшествия, за които твърди, че не са по негова виновност. 

Тупалката още не може да се нарадва на новата си облага и не дава никой различен да язди мустанга. Обещал, че като му помине еуфорията, ще даде и на приятелите да създадат по едно кръгче. „ С новата кола ще му се лепят повече мацки. Събира погледите с нея. Ще забележим дали ще остане правилен на гаджето си ”, разясняват фенове на фолкаджията. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР